Vind hovedpræmien – et 1.000 kroners citygavekort – ved at forudsige, hvad der sker i løbet af året. Eller hvad med endnu et gavekort eller teaterbilletter?

Gæt med i Randers Dysten 2024. KLIK HER OG GÆT

For hvert kvartal har vi to spørgsmål, og to korrekte svar giver her mulighed for at vinde flotte sidepræmier. Det er enten et citygavekort på 250 kroner eller fire billetter til en forestilling på Randers Teater.

De udvalgte spørgsmål handler om begivenheder i Randers. Nogle er lettere at gætte end andre, og visse vil udfordre dine tanker, holdninger og meninger.

LÆS MERE UNDER KUPONEN

Find kuponen i avisen, klip den ud, udfyld den og send til os på Din Avis. Du kan også krydse af her på www.dinavis.dk

Et af dem handler om den nye badesø, der er planlagt ved Nordre Fælled. Går oprensningen i gang inden efterårsferien?

Randers Kommune har allerede gennemført de første forundersøgelser i området, og nu venter yderligere forberedende arbejde, før projektet kan komme i udbud og anlægsarbejdet gå i gang.

Her bliver tale om et større udgravningsarbejde for søen vil få en gennemsnitsdybde på 3 meter og være 9 meter på de dybeste steder. De første badegæster kan hoppe i søen i sommeren 2026.

Randers Kommune bliver ansvarlig for at drive stedet. I den forbindelse er det planen at etablere en socialøkonomisk virksomhed, der kan sælge forplejning til de besøgende. Det vil skabe lokale arbejdspladser, og overskuddet skal bidrage til at finansiere driftsomkostningerne. 

Konkurrencens formål er også at skabe samtaler enten over hækken med naboerne eller med din bedste ven om livet og begivenhederne i Randers.

Og nogle vil – forhåbentlig – prikke til kommunens ansatte eller politikerne og dig på en god måde.

For at være med skal du blot udfylde formularen og sende den til os senest 31. januar. Vores adresse er Rådhustorvet 4 st. th., 8900 Randers C. Formularen kan også udfyldes online.

Så deltager du i de løbende kvartalskonkurrencer og kæmper om den store præmie på 1.000 kroner.