Ældre Sagen i Randers har netop modtaget en donation på 25.000 kroner fra Spar Nord Fonden til senioridræt. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Vi er dybt taknemmelige over donationen. Den kommer på et helt perfekt tidspunkt, hvor behovet for vores tilbud er stigende,« siger Yvonne Petersen, der er medlem af bestyrelsen i Ældre Sagen Randers, i pressemeddelelsen.

Donationen vil blive brugt til indkøb af nyt træningsudstyr, at sende frivillige instruktører på kursus, opdatering af faciliteter og på markedsføring.

Senioridræt ved Ældre Sagen er et nyskabende miljø for ikke-motionsvante ældre. Det giver ældre mulighed for at mødes og få flere motionsmuligheder og fællesskab med ligesindede.

Ildsjæle og frivillige har stor betydning for seniorerne. Deres indsatsats medfører, at seniorerne kan opleve glæde, sammenhold og trivsel både fysisk og mentalt.

De er med til et aktivt fællesskab med motionens aktiviteter, der passer til den enkeltes behov og ønsker. Her har det sociale også en stor plads, idet der altid efterfølgende drikkes en kop kaffe og dagens motion bliver drøftet.

sra