Vanvidsbilist fik besøg af politiet på sin arbejdsplads.

En 27-årig kvinde fra Hadsten blev mandag morgen klokken 8.30 blitzet i en automatisk trafikkontrol på Randersvej i landsbyen Nørre Galten lidt nord for Hadsten.

Østjyllands Politi oplyser til Lokalavisen Favrskov (Din Avis Randers’ søsteravis), at ATK-operatøren stod ved landsbyens kirke og målte trafikanterne, der passerede i nordlig retning mod Randers.

Operatøren havde målt de forbipasserende siden klokken 5.50, og langt de fleste kørte efter forholdene og overholdt den tilladte hastighed på 50 kilometer i timen.

Faktisk havde kun tre af i alt 501 trafikanter indtil da kørt hurtigere end tilladt, så det tegnede så at sige til en rolig dag på kontoret.

Roen fik dog en brat afslutning, da den 27-årige kvinde passerede ATK-bilen ved kirken. Hun kom nemlig ifølge målingen blæsende med en hastighed på mindst 101 kilometer i timen. Når man kører mere end dobbelt så stærkt som tilladt, bliver det karakteriseret som vanvidskørsel.

ATK-operatøren valgte derfor at afbryde hastighedskontrollen for i stedet at rette fokus på at finde vanvidsbilisten.

Det skete med hjælp fra kollegaer i færdselssektionen, der fandt frem til, at bilen tilhørte en 27-årig kvinde, der arbejder i Randers.

Hun fik derfor besøg af politiet på sin arbejdsplads og blev sigtet for at have overtrådt færdselsloven ved at køre alt for stærkt.

Når man bliver sigtet for vanvidskørsel, får man sin bil beslaglagt med henblik på senere konfiskation, hvilket også skete for den 27-årige kvinde.

Hun fik desuden frakendt førerretten og inddraget sit kørekort på stedet.

Østjyllands Politi oplyser, at hun nægter sig skyldig, så sagen vil formentlig derfor skulle afgøres i retten på et senere tidspunkt.

jr