I december kunne kunder i Bilka Randers donere penge til Julemærkehjemmene.

51.762 kroner blev der samlet ind, da kunderne i Bilka Randers i december kunne donere penge til Julemærkehjemmene, som Julemærkefonden står bag. Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

Bilka i Randers har især haft fokus på at sælge kuponer til 10 kroner og auktioner på Facebook af en legetøjsbil, man kan sidde i, en kundevogn fyldt med varer og et løbehjul. Alt sammen for at hjælpe børn og unge på de fem Julemærkehjem i hele landet.

Det er sektionschef i Customer & People i Bilka Randers, Kathrina Kjærsgaard, som sammen med sit team har stået for aktiviteterne i varehuset, og det glæder hende, at så mange kunder har støttet det gode formål.

»Det er overvældende og megasejt. Vi er rigtig glade for, at vores kunder har støttet det gode formål. Vi har oplevet meget positiv respons fra dem, og det er dejligt,« siger hun.

Hendes kolleger ved kassen har gjort en kæmpe indsats med at oplyse kunderne om muligheden for at købe donationskuponer til 10 kroner, og det er også primært fra det, pengene er kommet ind.

Alle Bilka-varehuse i Danmark har samlet ind hele december, og det er blevet til i alt 263.063 kroner.

Indsamlingen til det gode formål stopper ikke med årsskiftet. De gode initiativer og tiltag til fordel for børn og unge på Julemærkehjemmene fortsætter nemlig også i 2024, skriver Salling Group i pressemeddelelsen.

Et ophold på Julemærkehjem er gratis for familien, og det betyder, at Julemærkefonden selv skal indsamle midlerne til at drive de fem Julemærkehjem i Danmark. Et ophold varer 10 uger, og det koster Julemærkefonden 84.000 kroner.