Den kommende CO2-afgift på dansk landbrug har vakt stor debat, siden det såkaldte Svarer-udvalg kom med sine anbefalinger til regeringen i februar. En af de største kritikere af CO2-afgiften er Inger Støjberg, formand for Danmarksdemokraterne, der blandt andet har kaldt det et »angreb på landdistrikterne«.

Nu tager Støjberg ifølge en pressemeddelelse fra Danmarksdemokraterne så næste skridt i kampen mod CO2-afgiften. 6. april holder Danmarksdemokraternes formand et såkaldt CO2-Rally i Randers, hvor hun inviterer på pølser, øl og vand i landbrugets tegn.

»Jeg har fra starten været en arg modstander af CO2-afgiften, og det her arrangement skal mest af alt ses som en hyggelig dag, hvor alle er velkomne til at komme og høre om alle de gode ting, der er ved vores landbrug. Der kommer også en hoppeborg, så der er noget for enhver størrelse,« siger Inger Støjberg i pressemeddelelsen.

Man kan tilmelde sig arrangementet på partiets hjemmeside.

gs