Et tip om opbevaring af​ våben sendte onsdag aften politiet forbi en adresse i Gjerlev med en ransagningskendelse.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Under ransagning af adressen, der blev udført af betjente fra specialpatruljen og sprængstofhundepatruljer, fandt politiet flere forskellige pistoler og geværer samt tilhørende ammunition.

Der blev ligeledes fundet doping og skunk, skudsikreveste og hjelme på adressen, som alt sammen blev beslaglagt. Den 51-årige mand og den 42-årige kvinde, som begge bor på adressen, blev anholdt og sigtet for besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder henholdsvis klokken 20.25 og klokken 21.04.

Torsdag klokken 13 bliver de to personer så fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Anklagemyndigheden vil bede om lukkede døre ved retsmødet af hensyn til den videre efterforskning, og politiet har på nuværende tidspunkt heller ikke yderligere kommentarer til sagen.