Frikirken Randers inviterer til åbent hus og festgudstjeneste.

Frikirken Randers står nu klar med et nyt kirkecenter på Mariagervej, og det bliver fejret med en todages begivenhed med åbent hus og en festgudstjeneste.

»Det er med forventning, taknemmelighed og glæde, at vi ser frem til det nye kirkecenter, da kirken er vokset ud rammerne, og vi oplever en vækst i antallet af medlemmer. Derfor indbyder vi hele byen til at fejre de to dage sammen med os,« siger Kent Jacobsen, som er ledende præst i Frikirken Randers, i en pressemeddelelse.

Lørdag 20. april er der åbent hus for nabolaget, netværket, erhvervspartnere, familien – ja, hele byen.

Værter vil give gæsterne en guidet tur rundt i bygningen og fortælle om byggeprocessen og kort om, hvad en frikirke er. Der er forfriskninger og aktiviteter for børnene.

Søndag 21. april er dagen for den officielle indvielse med en stor festgudstjeneste, hvor borgmester Torben Hansen “klipper” den alternative røde snor.

»Det bliver virkelig en festdag, som vi har set frem til længe. Åbningen af det nye kirkecenter er kulminationen på mange års planlægning og forventning. Vi glæder os til at byde hele byen velkommen i kirken,« siger Kent Jacobsen.

gs