En gruppe 5. klasses-elever skabte liv og energi på plejecentret.

En solrig formiddag for nylig blev en ganske særlig dag for både beboerne på Plejecenter Borupvænget i Randers og elever fra 5. klasse på Hobrovejens Skole. Dagen stod i fodboldens tegn, og glæden var smittende, skriver plejecentret i en pressemeddelelse.

John Witting, der er leder af Fodboldlinjen Randers, og de livlige 5. klasses-elever ankom til plejecentret med højt humør og stor energi. Dagens hovedbegivenhed var en spændende fodboldkamp, hvor drengene fra 5. klasse viste deres færdigheder og begejstring for spillet.

Terapeuterne på Plejecenter Borupvænget sørgede for forplejningen til fodboldkampen, hvor 5.-klasses elever fra Hobrovejens Skole viste deres fodboldevner frem. Pressefoto

Beboerne samledes omkring plejecentrets grønne arealer klar til at heppe og nyde den festlige atmosfære. Kampen blev fløjtet i gang med den danske nationalsang.

Centerterapeuterne havde sørget for, at der ikke manglede noget. De stod klar med kolde øl, velsmagende pølser og ikke mindst godt humør. Der blev grinet, jublet og skålet, mens beboerne lod sig rive med af kampens spænding og glæde.

Det var ikke kun fodboldkampen, der bragte glæde denne dag. Samværet mellem generationerne skabte en helt særlig stemning. De ældre beboere nød at se børnenes engagement og energi. Det var ikke kun elever fra 5. klasse, der var til stede denne dag. Der var også børn og pædagoger fra Børnehaven Hørhaven.

Alt i alt blev det en uforglemmelig dag for både eleverne fra 5. klasse, Børnehaven Hørhaven og beboerne på Plejecenter Borupvænget. Arrangementet viste, hvor meget glæde og værdi, der kan skabes, når generationer mødes omkring fælles aktiviteter og oplevelser. Det var en dag fyldt med latter, fællesskab og ikke mindst fodbold – en dag der vil blive husket længe af alle deltagere.

Samværet mellem generationerne skabte en helt særlig stemning. De ældre beboere nød at se børnenes engagement og energi. Pressefoto