Randers Kommune byder nye borgere velkommen med et nyt initiativ.

Kulturkammerater er et tilbud til alle, der er flyttet til kommunen inden for det sidste år. Under fem forskellige arrangementer i 2024 kan tilflyttere både lærer hinanden at kende og gå på opdagelse i kommunens kulturelle skatkammer, skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Første arrangement fandt sted for omkring en måned siden, hvor mere end 40 nye borgere dykkede ned i lydvandringen ’Hemmeligheden om Randers’. 5. juni gælder det så den magiske popmusical ’Askepot’ med et stjernebesat cast med musik af Rasmus Seebach. På scenen står blandt andet Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave, Pelle Emil Hebsgaard og Caroline Henderson,

Forestillingen spiller på Værket, hvor der er rundvisning og fællesspisning.

Tilflytter Lærke Pedersen, der var med ved det første arrangement, vil klart anbefale Kulturkammerater til andre nye tilflyttere.

»Hvis man bare er lidt interesseret i kultur, eller hvis man gerne vil lære sin by at kende og lave noget socialt og sætte ansigter på dem, der bor her, så er Kulturkammerater det helt rigtige,« siger hun i pressemeddelelsen.

På hjemmesiden www.randers.dk/kulturkammerater kan du læse mere om initiativet og købe billet til arrangementet.