Hovedattraktionen er igen i år to skuespillere fra den originale Star Wars trilogi, nemlig Paul Blake der spiller Greedo, det grønne rumvæsen der er involveret i den berømte skudduel med Han Solo i ”A New Hope”, og Cathy Munroe, der i ”The Empire Strikes Back” spiller dusørjægeren Zuckuss. Man kan købe autografkort med de to skuespillere, få taget billeder med dem, samt få mulighed for at stille dem spørgsmål.
Derudover besøger 501st Nordic Garrison også arrangementet med deres tro kopier af Imperiets Stormtrooper dragter. Alle dragterne er identiske med dem der bruges i filmene ned til mindste detalje, og er godkendte af Lucasfilm/Disney til brug ved officielle Star Wars events. Heltene fra Star Wars universet dukker naturligvis også op i løbet af dagen. På 501st standen vil der også være aktiviteter for børnene, hvor overskuddet ubeskåret går til Ønskefonden.
 
Mulighed for handel
Der vil også være mulighed for at få handlet Star Wars merchandise, både nye og gamle figurer, Lego og alverdens samlerobjekter. Desuden vil der også være stande med alt indenfor science fiction og fantasy; Transformers, Masters of the Universe, G.I. Joe, Ringenes Herre, rollespil, film merchandise og vintage toys. Antallet af stande er i år hele 43, hvilket er en fordobling i forhold til sidste år, derfor vil messen denne gang fylde hele tre etager, så udover selve hallen vil spejlsalen i kælderen også være fyldt til bristepunktet. Hallens cafeteria på 1. sal vil naturligvis byde på Star Wars specialiteter i Mos Eisley Cantina stil. Der vil endvidere være udstillinger, foredrag og aktiviteter for børn og andre barnlige sjæle, bl.a. udklædnings- og tegnekonkurrence.
Manden bag arrangementet er Benny Ray, der normalt er kendt for sine line dance arrangementer, men samtidig også er inkarneret Star Wars fan. Benny vil på messen selv have en stand med Star Wars figurer fra 1977-1985 samt ”mint on card” (uåbnede) figurer fra 1996-1997. Medarrangør er Henrik Wulff fra Vejle, der er kendt i Star Wars miljøet ikke bare i Danmark men også internationalt for sin enorme viden om figurer og alle former for merchandise. Henrik vil i år holde et spændende foredrag om Ewoks og Droids.
 
Stor lokal opbakning
Igen i år afvikles arrangementet med stor lokal opbakning. Randers Børnebibliotek deltager med en stand, hvor der bl.a. vil være workshop i at lave sit eget lyssværd. Dansk Pro Wrestling vil også have en stand på messen. Hi-Fi Klubben og Bambi udlejning sponserer diverse teknisk udstyr, og de lokale butikker Klodskassen og Fætter BR rykker også deres Star Wars relaterede sortiment op i hallen på denne dag. Nordisk Film Biografer vil i år byde på en helt speciel udstilling der uden tvivl vil begejstre alle gæster, og de har desuden arrangeret en special visning af The Force Awakens kl. 16.15 med intro af Jacob Krogsøe.
”Jeg er virkelig glad for den store opbakning der har været fra de mange lokale virksomheder og foreninger, samt at Randers Real Idrætshal har været med på denne vilde ide fra starten,” siger arrangør Benny Ray. ” De sidste to år har arrangementet haft over 1.500 besøgende, og i og med at den nye Star Wars film netop har slået alle rekorder håber jeg på lige så mange gæster i hallen igen i år. May The Force Be With You!”
Der vil hele dagen være tegnekonkurrence og andre aktiviteter. Børn under fem år kommer gratis ind. Dørene åbner kl. 10.00.