Set med politiets øjne foregik superligakampen mellem Randers og Brøndby i god ro og orden. Dog var der alligevel fem personer, der fik en hilsen med hjem.

Blandt andet blev en 26-årig mand sigtet for brud på restaurationsloven. Personalet på en beværtning på Storegade i Randers ringede i nat kl. 00.22 og gjorde opmærksom på, at en kunde havde virket aggressiv og forsøgt at indlede slagsmål med øvrige kunder. En patrulje kom til stedet og forsøgte at tage kontakt til den 26-årige mand, der nu var på vej ned ad Storegade. Men han var umiddelbart ikke interesseret i at tale med betjentene – i stedet satte han i løb og fortsatte ad Brødregade, videre ad Torngade og stoppede ved Apotekerstræde, hvor betjentene endelig kunne få en forklaring.

Han forklarede, at han intet have gjort og blot havde sagt til nogle Brøndby-fans, at de skulle forsvinde. Han blev dog sigtet alligevel.

Derudover blev to personer sigtet for at forstyrre den offentlige orden, en person blev sigtet for besiddelse af kokain, og en blev sigtet for brud på maskeringsforbud.