Jobcenter Randers

“årets CSR-virksomhed”

Årets CSR Pris går til en virksomhed, der i hverdagen formår at vækste ved hjælp af social ansvarlighed til gavn for såvel virksomhed som medarbejderstab.

Det kan blandt andet ses gennem alternative rekrutteringsstrategier, oprettelse af virksomhedscentre eller ansættelse af fleksjobbere eller folk i småjobs.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

  • Virksomheden tager et menneskeligt socialt ansvar med jobsigte for den rette.
  • Virksomheden evner at omdanne arbejdskraftbehov til eks. fleksjob eller småjob
  • Virksomheden tilbyder løbende praktik-, jobtrænings- og afklaringsmulighed for udsatte borgere
  • Virksomheden engagere sig lokalt

Årets CSR virksomhed kåres på Randers Business Award showet torsdag den 14. november i Randers FC Lounge

Link: Jobcenter Randers

Randers Industri Service

Randers Industri Service

Randers Industri Service

Randers Industri Service

Randers Industri Service, som er specialister i alt indenfor svejsning og gas, har et tæt samarbejde med Jobcentret. De evner at rumme den enkelte, når de tilrettelægger arbejdsdagen fleksibelt. Og de har udbudt virksomhedspraktikker, som har resulteret i lønnede timer via jobcentrets indsats ”Flere skal med”. Virksomheden har både en fleksjobber og en småjobber ansat.

 

Danish Coffee and Tea

Danish Coffee and Tea

Danish Coffee and Tea ApS

Danish Coffee and Tea ApS 

Danish Coffee and Tea er en lokal kaffeproducent der skaber vækst for andre end sig selv. I samarbejde med Jobcentret har de gennem tiden ansat borgere med få ressourcer. De ser potentialet i den enkelte og ansætter i fleksible aftaler ud fra arbejdstid og skånebehov. Virksomheden har givet overskud de seneste tre år, og den har en aktiv CSR-politik med fokus på FN’s verdensmål. Alle medarbejdere er ansat på overenskomstmæssige vilkår.

PN Tømrer og byggefirma

PN Tømrer og byggefirma

PN Tømrer og byggefirma A/S

PN Tømrer og byggefirma A/S 

PN Tømrer og byggefirma er altid åbne for at deltage i job- og lærlingemesser og opkvalificeringsprojekter. Virksomhedens mangfoldige medarbejderstab har plads til at udvikle sig. Arbejdsdag og opgaver er tilrettelagt ud fra den enkeltes ressourcer. Virksomheden har fleksjobbere og de afprøver praktikanter med henblik på lærlingeforløb og ansættelser.