Pigekoret ved Jennumparkens fritidshjem har lige udgivet cd og sanghæfte “Nye og gamle sange af Halfdan”.”Vi har arbejdet med projekt “Sang og integration”, hvor sang har vist sig at være et fantastisk redskab i integrationsarbejdet”, fortæller Birgitte Kaas Sørensen, Kor- og institutionsleder i Jennumparken.”Vi begyndte arbejdet i 2008, og sideløbende har jeg fulgt med på DR og har nydt Frans Rasmussens arbejde med hans to sangprojekter. Det, vi har arbejdet med, kan jo godt sidestilles med Frans Rasmussens arbejde, og jeg er da også blevet inspireret af dette”, siger Gitte Kaas Sørensen.Derfor arrangerede hun en tur til København, hvor pigekoret fra Jennumparkens fritidshjem skal deltage i “Så syng da, Danmark” 30. marts i Koncerthuset sammen med DR Pigekoret og Søs Fenger.  Koret skal på scenen og synge et nummer fra deres cd ”Nye og gamle sange af Halfdan”. Sangen hedder ”Når solen stiger” og er med melodi af korets pianist Ulrik R. Damm. Desuden skal de synge for på ”Danmark” af Shu-bi-dua.”Det bliver en kæmpestor oplevelse og en værdifuld inspiration i vort videre arbejde i og omkring projekt “Sang og integration””, siger hun.