Der er el, vand og varme på programmet, når Verdo inviterer randrusianske skoleelever til temadag om energi. Med et nyt koncept sætter energiselskabet nu ekstra strøm til undervisningen for elever i 6. klasse og håber på denne måde, at de allerede inden teenageårene kan påvirke eleverne til at blive mere energibevidste
”Igennem undervisning vil vi være med til at sikre, at de kommende generationer bliver mere energibevidste. På den måde kan vi som energiselskab i Randers være med til at give noget tilbage til vores lokalsamfund”, siger Eva Tikjøb Wøldike, energirådgiver hos Verdo. Det nye koncept er webbaseret, da internettet jo er en naturlig del af både elevernes og lærernes hverdag.Mere end 60 klasser har modtaget Verdos invitation om at komme til gratis temadag om energi. Lærerne har på den måde god mulighed for at få sat energi på skoleskemaet i efteråret og vinteren.