Nu kan du aflevere bøger og andre materialer fra Randers Bibliotek på Arenabiblioteket inden for hallernes åbningstid med din biblioteksapp. Funktionen bliver tilgængelig i app’en, når du befinder sig i biblioteksrummet i Arena Randers.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Vi vil gerne gøre det så let som muligt for borgerne at låne og aflevere materialer fra biblioteket. Den nye mulighed for at aflevere findes nu både ved Min Købmand i Øster Bjerregrav og i Arenabiblioteket, og vi håber, at det kan gøre hverdagen lettere for nogle af bibliotekets brugere,« siger Henrik Secher Nielsen, der er koordinator for Materialer og Flow på Randers Bibliotek, i pressemeddelelsen.

Arenabiblioteket blev indviet 30. august, og siden har besøgende i Arena Randers brugt biblioteksrummet til at tage en pause, hænge ud, læse en bog eller låne nogle af materialerne med hjem.

gs