Børnehaven Naturfidusen er en lille børnehave med meget plads inde og med et stort udeområde som legeplads. Her er gamle frugttræer, en bålhytte, store græsområder med plads til både geder og kaniner. Af en lille sti når man hurtigt i den dejlige skov, hvor mulighederne til leg og bevægelse er uudtømmelige.”Hver onsdag er der blevet lavet mad og talt med børnene om, hvordan vi nyder og hygger os, mens vi spiser”, fortæller Inge Thomsen Pædagogisk afdelingsleder.På et personalemøde har personalet haft besøg fra Sundhedshuset i Randers, som kunne inspirere med nye ideer og også med hen blik på fremtidens aktiviteter. I forbindelse med et forældremøde blev forældrene opfordret til at lave sunde og indbydende madpakker til deres børn.”Hele emnet blev afsluttet fredag aften med et stort tag-selv bord, hvor næsten alle børn og forældre deltog. Det var en hyggelig aften, og da vejret var godt kunne vi spise udenfor, og børnene lege i deres vante omgivelser”, fortæller Inge Thomsen.