Jan Gørges Nielsen, dartspiller fra Randers Dart Club, imponerede alle ved at vinde Danmarks Mesterskabet i Dart for herrer. Mesterskabet fandt sted i Aalborg i lørdags.

Jan Gørges Nielsen spiller i 3. division for Randers Dart Club og var ikke nævnt som en af favoritterne.

I finalen mødte Jan Gørges Nielsen Jon Hedgaard Kirkeby, der spiller første division og er landsholdsspiller. Jon havde tidligere imponeret ved at slå Benjamin Drue Reus i semifinalen, som netop havde været med til at slå Østrig ved Wold Cup of Darts. Jan Gørges Nielsen stod overfor en anden overraskelse i semifinalen – tidligere medlem af Randers Dart Club, René Jørgensen.

Selvom finalen startede udfordrende for Jan Gørges Nielsen, der så sig selv bagud med 1-3, viste han sin karakter og evne til at vende kampen til sin fordel. Han vandt fem sæt i træk og sikrede en overbevisende sejr på 6-3.