”Jeg har ikke svarerne på det perfekte liv, det er ikke sådan det fungere for mig”, siger sognepræsten, der med bogen gerne vil gøre op med forestillingen om det perfekte liv.”Egentlig er det grundlæggende bare et forsøg på at givet svaret på, hvad det handler om det at være menneske. Jeg forsøger at komme med bud på, hvordan man finder sig til rette med tilværelsen, og hvordan man kan leve med de bump, der er på vejen og samtidig bevare det gode humør”.Flemming Kloster Poulsen har ikke de klare svar, selvom han er sognepræst og nogle måske kunne forvente dette. Nej han er blot et menneske af kød og blod og lægger ikke fingre imellem, når han skriver om sine personlige erfaringer i bogen.”Nej sådan fungerer det ikke for mig – men jeg bruger bibelhistorierne, sproget og billederne til at spejle mig i. Som præst kommer man ind bag menneskernes facader. Jeg ser både glæde og rådvildhed. Og så har det været vigtigt for mig, at smide facaden og vedgå, at sådan er det også for mig, selvom jeg er præst. Jeg bruger bibelhistorierne som fortælling, så folk kan relatere dem til deres eget liv – ligesom jeg gør ved at give eksempler fra mit eget liv”.