Med over 30 års erfaring med fødevarebranchen har Jesper Andersen godt kendskab til kundernes behov.

Den 1. februar fik Dagrofa Foodservice i Randers, der er fødevareleverandør til restauranter, caféer, pizzeriaer forsamlingshuse og kiosker, ny butikschef i form af Jesper Andersen, skriver Dagrofa Foodservice i en pressemeddelelse.

Jesper Andersen er oprindelig uddannet butiksslagter, og han har mere end 30 års erfaring fra fødevarebranchen. Senest har han været butikschef for Dagrofa Foodservice i Viborg.

I sit nye job har han det overordnede ansvar for at sikre, at Randers’ mange erhvervsdrivende inden for fødevarebranchen får en god oplevelse, når de besøger Dagrofa Foodservice-butikken, der har et stort sortiment af blandt andet kød, frugt og grønt, frost- og kølevarer, nonfood og kolonialvarer.

Jesper Andersen fortæller:

»Jeg glæder mig virkelig til at lære kunderne i Randers bedre at kende. Sammen med mine medarbejdere er vores vigtigste opgave at skabe ekstra værdi for kunderne og levere en fantastisk service, så områdets spisesteder får nemmere ved at give deres gæster nogle gode madoplevelser.«

Han fortsætter:

»Som noget af det første er jeg startet på en større fysisk optimering af butikken, så den fremstår mere indbydende. Vi er også i gang med at gøre vores varesortiment mere attraktivt. Hvis vores kunder er glade og tilfredse, så betyder det, at vi har gjort vores job ordentligt.«

Mikkel Nors, salgschef butik Nord i Dagrofa Foodservice, er overbevist om, at der er tale om et godt match mellem Jesper Andersen og Dagrofa Foodservice Randers:

»Jesper har mange års erfaring fra fødevarebranchen, hvilket kommer til at skinne igennem i vores butik i Randers. Han er blandt andet uddannet butiksslagter og lidt af en ’kødnørd’, og det betyder rigtig meget for mange af vores kunder. Jesper kan med andre ord byde ind med faglig viden, sparring og inspiration på et højt niveau.«

Alle erhvervsdrivende og selvstændige med et CVR-nummer kan handle hos Dagrofa Foodservice Randers.