Både DB og Hornbæk ude af topstriden inden sidste spillerunde
Dronningborg Boldklubs Jyllandsserie 1-hold havde inden næstsidste runde hjemme mod Aalborg Freja stadig en beskeden mulighed for at sikre sig Danmarksserie-status efter ferien, men nederlag på 0-1 mod nordjyderne satte en stopper for DB-marchen.
DB startede ellers forårssæsonen forrygende med 13 point i de første fem kampe, men i de efterfølgende otte er det blot blevet til beskedne otte point. DB’erne kom ikke frem til meget mod nordjyderne, men havde Henrik Otkjærs optimistiske afslutning nærmere midten end gæsternes mål – ved 0-0 – givet resultat i stedet for at prelle af på overliggeren, var udfaldet måske blevet et andet.
Hornbæk SF havde ligeledes muligheden – om end en meget beskeden af slagsen – for en tredjelads og dermed mulighed for oprykningskamp, men den blev forpasset, da HSF på hjemmebane tabte 0-3 til Skive, der dermed for alvor spillede sig ind i topstriden for alvor.
Inden sidste runde topper Aalborg Freja og Vejgaard begge med 25 point mod Skives 24 og 21 til DB og 18 til Hornbæk SF. For 14 dage siden havde Vejgaard gjort klar til oprykningsfest, men tabte så til Hornbæk SF og smed senest point med uafgjort mod Hirtshals, så nu skal Vejgaard regne med at skulle have udbytte af sidste runde mod Birkelse for at være sikker på oprykning.
DB spiller sidste runde fredag aften ude mod Kjellerup, mens Hornbæk SF lørdag skal til Aalborg og møde Aalborg Freja, der i tilfælde af nederlag kan risikere at blive snydt for den direkte oprykning.