På Carlslund Plantage syd for Randers  siger de glædelig jul til det årlige juletræssalg sammen med to ægte rensdyr
 
“Hos Carlslund Plantage fejrer vi vores gode gamle danske jul med juletræssalg fra gårdspladsen, sammen med julemandens rensdyr fra Lapland”, fortæller Jørgen Glud.
Rudolf og hans ven Robbie står i gårdspladsen omgivet af flotte juletræer. De to rensdyr skal bo ude hele julen, for de har det alt for varmt inde i stalden hos alle de andre dyr. På Carlslund har Jørgen Glud og alle hans trofaste hjælpere gennem mange år bygget en fold til Rudolf.
 
Træerne
Traditionen tro har Carlslund udvalgt de bedste sorteringer af træer. Her vælges de bedste træer allerede i august, inden de udenlandske opkøbere kommer i plantagerne og udvælger til resten af Europa.
“Alle kan være sikre på den ægte Nordmanns juletræskvalitet. Men heldigvis er juletræet en vigtig del af familiens december. Lidt ligesom med god mad og vin. Vi danskere har gennem de sidste tre år brugt flere og flere af vore penge på lidt ekstra goder til os selv, – og juletræet er ikke en undtagelse,” siger Jørgen Glud.
“I mere end 25 år har vi på gården, set rigtig mange familier og deres små børn som troligt har fulgt deres forældre  til det årlige juletræssalg. Og nu i dag 20 til 25 år senere hører vi mange gange dagligt – ja vi er jo kommet her med vore forældre da vi var små. Ved siden har de så deres små. Og hele cirklen starter igen”.
I år kan man som besøgende kunne opleve lidt mere af det gode. Udover de traditionelle æbleskiver har Jørgen i år sat belgiske vafler med softice, popcorn, m.m. på menuen.
“Desuden har vi vort eget fotostudie med ægte halmballer og nisser i samarbejde med foto17. Her kan familierne nå at få taget årets julefoto 12. og 13. december”, siger Jørgen Glud.