Således udtalte Jørgen Glud sig forleden efter at det stod klart at økonomiudvalget anført af borgmesteren havde afvist hans visionære planer om ”La Pamba” – en kombineret vingård, restaurant, hotel m.m. Et projekt, der vil give 30 arbejdspladser og vil være en attraktion og et aktiv for hele kommunen.
Glud har budt 6 mio for grunden, som han har udset sig, men problemet er, at Randers Kommune vurderer, at grunden er 12 mio kr værd. Men siden 2008, hvor kommunen overtog jorden før finanskrisen, er der ikke solgt så meget som 1 kvadratcentimer af jorden. Ergo er den altså ikke 12 mio kroner værd! Et stykke jord er lige nøjagtig det værd, som den næste køber vil give. Sådan virker mekanismerne for udbud og efterspørgsel. Det er derfor helt uforståeligt, at man på denne måde ikke vil forsøge at efterkomme et projekt, der vil skabe arbejdspladser, omsætning og turister til kommunen. 
Det ville være oplagt at lade Erhvervsudvalget behandle sagen og finde en god løsning. Men desværre har borgmester Claus O. Jensen sammen med resten af V og DF, nedlagt dette udvalg og man vil heller ikke behandle sagen i byrådet. Det er faktisk helt grotesk.
Så er det man fristes til at spørge – ja næsten konstatere: ”Er Konservative virkelig det eneste erhvervsvenlige parti i byrådet”? Jeg vil gerne appellere til alle andre partier – og især mine borgerlige kollegaer, om at komme til fornuft og ikke bare at snakke erhvervsvenlighed – men også at handle. Randers har brug for projekter som ”La Pampa” – flere arbejdspladser, omsætning og endnu et fyrtårn som vi kan være stolte af. Sæt i gang! 
 
Bo Vestergaard HansenFormand, Konservative i RandersOdasminde 38960 Randers SØ