Bor du på Bakkevej i Assentoft, så bør du sikre dit hus ekstra mod indbrud, vejen topper sammen med to andre veje listen over flest anmeldte indbrud.

Vi bringer en rettelse.

For det viser sig, at vi skriver om en forkert Bakkevej i artiklen: ’Top ti listen over indbrud: Flere steder i Randers er ramt’.

Vi havde via en aktindsigt fra Østjyllands Politi fået oplyst, hvilke veje i Randers Kommune der har været hårdest ramt af indbrud i i 2023 og i starten af 2024.

Men her har politiet ikke oplyst vejenes postnumre. Derfor antog vi på Din Avis fejlagtigt, at der var tale om fem indbrud på Bakkevej i 8920 Randers NV.

Det viser sig, at de fire af indbruddene i virkeligheden er foregået på Bakkevej i 8960 Assentoft. Det bekræfter Østjyllands Politi over for Din Avis.

Vi beklager misforståelsen.

Dermed er både Bakkevej i Assentoft, Nørrebrogade og Ægirsvej hver ramt af fire indbrud i den pågældende periode.

Tal fra Østjyllands Politi viser at kun Aarhus Kommune slår Randers Kommune, når det gælder indbrudsfrekvens i de seneste fem års mørkesæsoner. Favrskov Kommune har en 3. plads, mens Syddjurs Kommune har en 4. plads. Norddjurs glimrer med en 5. plads.

Her er de ti veje der har været udsat for flest indbrud i 2023 og frem til starten af 2024 i Randers Kommune. Det viser en aktindsigt hos Østjyllands Politi, lavet af Din Avis Aarhus, som er Din Avis Randers’ søsteravis. Illustration: Kian Johansen via Datawrapper