Der er flere beboere over 100 år, men de og de andre beboere skal fortsat have kontakt til verdenen udenfor plejecentret. Derfor bliver der nu arrangeret forskellige arrangementer for de ældre på Plejecentret Solbakken
Det oplyser Ejvind Kjøller, der er formand for beboer-/pårørenderådet på Plejecentret Solbakken og selv har adresse på Frederiksborg Allé i Randers.
”Selvom man er blevet ældre eller rettere sagt gammel og for fleres vedkommende meget gammel og over 100 år, skal der alligevel ske noget i hverdagen. Derfor disse forskellige arrangementer,” siger Kjøller. 
Der har allerede været sang og musik på programmet.
Senest var Poul Schou på besøg. Poul Schous besøg med bl.a. vinter- og snerelaterede sange faldt i særdeles god jord på en søndag, hvor sneen både lå derude og samtidig væltede ned.
Fremmødet til Schous besøg med gamle sange vil ud fra deltagelsen at dømme altid være et sikkert hit. 102-årige Else Mortensen var også blandt deltagerne.
Ejvind Kjøller er klar til at arrangere flere lignende eftermiddage og har allerede flere arrangementer på programmet, men kan godt bruge flere. 
”Er der nogle, der er gode til at fortælle om et eller andet, er de mere end velkommen til at komme på besøg. Jeg hører meget gerne nærmere fra interesserede eller folk, der eventuelt kunne give os nogle ideer til lignende hyggesammenkomster,” siger Kjøller.
Plejecentret Solbakken er en selvejende institution beliggende med 31 lejligheder og 11 ældreboliger med kald. Centret drives ud fra en kristen grundholdning med et sundt miljø. Der er let adgang til gudstjenester og andagter, og stedet tilbyder et røgfrit miljø med overvejende vegetarisk kost.