I dag kom det frem at der er opstået splid i Randers FC`s omklædningsrum efter at anfører Christian Keller er blevet kæreste med profilen Jonas Borrings kone. Jonas Borring har fået fri fra træningen på ubestemt tid af personlige årsager, men nu har sagen taget en ny overraskende udvikling. Randers FC har nemlig i dag meddelt at klubben har forlænget kontrakten med Borring med yderligere to år, så den nu løber frem til sommeren 2018. Randers FC skriver på sin hjemmeside at nyheden skulle have været offentliggjort ved et særskilt arrangement i den kommende uge, men set i lyset af de seneste par dages interne hændelser i klubben, er annonceringen blevet fremskyndet. Kontraktforlængelsen blev underskrevet inden Jonas Borring fandt ud af, at Keller var løbet med hans kone, og Ifølge Ekstra Bladets kilder kan det derfor stadig ske, at kontrakten bliver revet i stykker.