Erik Østenkjærs foredrag, “Træn din Vilje”, kommer til Randers 4. maj. Her vil man blandt andet lære, hvordan man holder de ting, man lover sig selv, hvordan man besejrer den lille stemme i baghovedet, der siger, at det er okay at blive liggende på sofaen, og hvordan man presser sig selv yderligere, når det virkeligt gør ondt.
Foredragsholderen lover at man vil gå hjem fra foredraget med konkrete metoder til at udvikle sin egen viljestyrke uanset alder – viljestyrke ikke kun til sport og vægttab, men også til at modstå stress og andre mentale tilstande og til nå sine egne mål i livet.
Dipl.Psych.MFCC. Erik Østenkjær er ekspert i viljen, og ved at den kan give de bedste og største præstationer.
Erik Østenkjær har været coach og sparringspartner for eliteidrætsudøvere inden for 27 sportsgrene i 21 lande, coach for de tunge drenge indenfor sport, politik og underholdningsbranchen. Mere end fyrre års erfaring har gjort ham til ekspert på sindet, og den viden deler han rundhåndet ud af under foredrag, i bøger, på kurser og i sin praksis. Erik bliver ofte brugt af medierne, når det handler om atleternes psyke.  Erik Østenkjær har udgivet otte bøger om præstationspsykologi, heriblandt bestsellerne ”Træn din vilje” og ”Præstationskultur – mental management”.
Billetter købes i døren eller på billetto.dk.