Randers FC nu ubesejret i seks kampe efter blot ét point i de første fem opgør

Forårets første fem kampe var skuffende – sølle ét point via 1-1 mod Sønderjyske, men derefter har Randers FC-truppen fundet rytmen og er ubesejret i de sidste seks kampe, der har givet 12 point.
Nu mangler fem kampe – den første allerede torsdag hjemme mod Brøndby, og derefter hedder det Viborg FF ude, FC Midtjylland hjemme, Sønderjyske ude og endelig Esbjerg fB hjemme i det, der bliver Colin Todds afskedskamp.
Hvorfor ikke sætte overliggeren højt og snakke om fem sejre i de sidste fem kampe? Og dermed i hvert fald fastholdelse af placeringen i den bedste halvdel, Top 6, men også med mulighed for at kravle længere op i tabellen.
Mod Hobro, der i lørdags blev besejret 2-0, var der i perioder lovende takter. Og havde Moussa Maazou og Mikael Ishak haft sigtekornet rigtigt indstillet, burde kampen have været afgjort allerede før pausen, idet de to angribere hver misbrugte to store muligheder.
Efter pausen kom Maazou endelig på tavlen med et herligt mål, inden Mikael Ishak efter eminent opspil af især Mustafa Amini, der blev kåret som kampens bedste spillere, og Mandla Masango, scorede til 2-0.
Nu snart fhv. Randers FC-chef Todd var godt tilfreds med forårets første hjemmesejr, men benyttede samtidig lejligheden til at ærgre sig over dumme pointtab, der har kostet en placering helt i top.
”Vi burde ikke have tabt 0-1 i hverken i Esbjerg eller Brøndby, og vi skulle have vundet mod Sønderjyske, der udlignede i overtiden,” var reaktionen på nogle af de første fem kampe, der også gav 1-2 nederlag mod FCK og utilgivelige 1-3 hjemme mod Viborg.
Senest er det blevet til 2-0 over Hobro og før da 2-2 ude mod FC Nordsjælland og 0-0 hjemme mod AaB.
Også kampene FCN og AaB burde have givet større udbytte, synes Todd, der mener, hans drenge var bedre end AaB og, at han og Randers FC blev snydt for et mål mod FC Nordsjælland.
Slut med Todd 29.maj

67-årige Todd synger snart på sidste vers i Randers FC. Efter denne sæsons sidste kamp er det slut. Randers FC og Todd har indgået en aftale, hvorefter Colin fratræder.
Todd, cheftræner i 171 ligakampe med 65 sejre, 52 uafgjorte og 54 nederlag, fik Randers FC i pokalfinalen 2013 og vandt bronzemedaljer i sæson 2012-2013.
Todd var i Randers FC første gang fra juni 2007 til januar 2009, hvorefter han blev bedt om at blive hjemme i England efter juleferien, da Randers FC-ledelsen mente, John ”Faxe” Jensen med flere ville være bedre som styrmænd for Randers FC-skuden. Hvad det endte med, mindes alle Randers FC-fans med gru…
Efter endnu en fejlagtig træneransættelse – Michael Hemmingsen i 2011-2012 – kom Todd tilbage i juli 2012. Men nu er det snart slut.