Mulighed for fire fhv. Randers FC-spillere i AGF-startopstillingen i lokalopgøret
 
For indtil ganske få år siden var det uhørt, at man skiftede fra Randers til AGF.
Det var dengang.
Når AGF søndag har hjemmebane i lokalopgøret i ligaen mod Randers FC, er der mulighed for fire med en fortid i Randers FC i den århusianske startopstilling, og to af dem – Mustafa Amini og Kasper Junker – var så sent som i foråret og indtil udgangen af maj på Randers FC’s lønningsliste, inden AGF’s sportschef Peter PC Christiansen, der indtil udgangen af 2015 havde sørget for alle kontrakter i Randers FC i egenskaben af chefscout, hentede dem til Århus, hvor man allerede havde sikret sig den islandske landsholdsspiller Elmar Bjarnason, der havde større ambitioner end Randers og derfor i sommeren 2015 sagde nej til kontraktforlængelse med Randers FC og tog 40 km. sydpå.….
Elmar har netop været med ved EM, men er startet på bænken i AGF i de første to kampe, der er endte med århusianske 2-1-sejre ude over Sønderjyske og hjemme over Viborg FF.
Den fjerde med en fortid i Randers FC er Alexander Juel Andersen, som Randers FC lejede for en halvsæson, hvorefter Alexander som noget af det første skulle på operationsbordet og dermed ikke fik spillet meget den halvsæson.
Foruden PC er der i AGF-organisationen yderligere to med Randers-fortid  – den administrerende direktør Jacob Nielsen og den mangeårige målmandstræner Maciek Wasyniuk, der nu er blevet mentor og målmands-scout. For mange år siden var han målmandstræner i Randers Freja FC.
Og flere relationer til Randers…
I talentkredsen omkring AGF-førsteholdet finder man unge Jacob Florin Torp, der er på kontrakt i AGF. Hans far er Bo Florin, der for snart mange år siden var en fremragende forsvarsspiller i Randers Freja FC.
Både Junker og Amini har scoret for AGF i de første to runder. Amini mod Sønderjyske, hvor han også noteredes for en assist, mens Junker scorede til 1-1 mod Viborg FF.