Pristjek på de 14 ligaklubber på billigste enkeltbillet, sæsonkort, spillertrøje og halstørklæde viser, at det er dyrest at følge AC Horsens og Silkeborg
Efter en sommerperiode uden meget dansk fodbold at tale om er Alka Superligaen i gang igen. Dermed kan man endelig igen komme ind på de 14 liga-stadions – ni jyske, fire i hovedstadsområdet og så hos OB i O’ense  og spise pølser, drikke fadøl, og se fodbold og bare være en del af sammenholdet, euforien eller til tider skuffelsen.
Men hvis man som prisbevidst forbruger gerne vil følge det hold med de bedste priser for underholdningen, hvilket hold skal man så vælge at være supporter af?
Det har spareportalen CupoNation.dk valgt at hjælpe med. Det er sket ved at lave en mini-guide til at afgøre, hvilket hold man skal følge, hvis man bare gerne vil ind på et stadion hver weekend, uanset hvor i Danmark det skulle være, så man om mandagen over kaffemødet kan fortælle sine kolleger, at man var der og var en del af historien i netop det øjeblik, da saksesparket blev skudt ind i krogen.
Hvis man bare på den billigste måde vil være fan af én af de 14 ligaklubber, skal man vælge at være fan af enten Randers FC eller OB.
Her koster det nemlig kun henholdsvis 499 eller 495 kr. at erhverve sig et sæsonkort, så man kan følge alle hjemmekampene i løbet af 2016-2017. Køber man så hjemmebanetrøje og et halstørklæde – som i Randers koster henholdsvis 500 og 130 kroner – viser beløbet, at man skal være fan af Randers for at se ligafodbold på den billigste måde. Samlet kan man nemlig hos Randers FC erhverve sig sæsonkort, spillertrøje og et halstørklæde til en samlet pris på 1.129 kr. OB ligger dog lige i sporet af Randers, for her kan man købe det samme som ovenfor for 1.145 kr.
Den dyreste klub at være fan af er AC Horsens. Her koster et sæsonkort nemlig 1.700 kroner, en hjemmebanespillertrøje 450 kr og et halstørklæde 200 kr. Samlet løber det op i 2.350 kr. Det er dermed 1.221 kr. dyrere at være AC Horsens-fan sammenlignet med at være Randers FC-fan.
Kr. 995,- i hovedstaden
I hovedstadsområdet kan man erhverve sig et sæsonkort til 995 kr. hos både FC København og i Brøndby, hvilket er nogenlunde gennemsnitligt, når man kigger på priserne for alle klubberne.
Hvis man vil se flere end 10 hjemmekampe i den klub, man er fan af, er der gode penge at spare ved at erhverve sig et sæsonkort.
”Ser man fx på Brøndby IF, hvor et sæsonkort koster 995, skal man ikke være på stadion mere end ni gange, før det kan svare sig at have købt sæsonkortet,” udtaler Mads Bukholt, der er Nordisk Manager i CupoNation, som er en spareportal på nettet.
Den billigste enkeltbillet til Brøndby stadion koster nemlig 115 kroner, og efter at have købt ni af dem har man brugt 1.035 kr. – altså mere end prisen på et sæsonkort. Og heri er ikke indregnet, at prisen på enkeltbilletter for de store kampe, såsom Brøndby -FC København, altid er højere. 
Læs mere om CoupoNation her