Korby Randers inviterer til en eftermiddag med fællessang under bøgetræerne på Skovbakken søndag 14. august
 
Ideen var oprindeligt at genskabe alsangstraditionen fra besættelsestiden. Dengang var der alvorlige årsager til at samles for at synge danske sange, men nu er formålet mere hyggeligt.
Korby Randers beder to personligheder om at vælge nogle sange (danske eller udenlandske), der betyder noget for dem personligt – og gerne krydre valget med en lille historie eller anekdote. I år er det Karoline Gro Budtz og Ulrik R. Damm, der står for sangvalget. Karoline Gro Budtz er musiklærer på Randers Lilleskole og sangerinde, der bl.a. er kendt for sine Beatlesfortolkninger i små tv-indslag på DR K til klassisk guitarakkompagnement. Ulrik R. Damm er tidligere organist og klokkenist ved Sct. Mortens Kirke og har efter pensionering været organistvikar, optrådt med causeri over danske sange, samt været ugentlig akkompagnatør ved fællessang og korsang i Jennumparkens Fritidshjem.
Sangene bliver igen i år akkompagneret af pianisten Sven Foged. Arrangementet er gratis, og der er mulighed for at købe en lille forfriskning ved ”Laksen”, Det Danske Spejderkorps.
For 12. år i træk arrangerer Korby Randers fællessang på Skovbakken og eftermiddagen starter klokken 15.00.