Det er fjerde år i år at stafetten bliver afviklet i sin nuværende form. Og det tiltrak det sports og sommerhungrende randrusianske publikum. Stemningen var helt i top og midtbyen plastret til med interesserede folk, der enten betragtede eller medvirkede i løbet. Og det glæder en af sponsorerne Jyske Bank.
“Jeg synes det var et helt fantastisk arrangement. Vi har været med hele vejen i planlægningen og har været lidt spændt på at se, hvor mange der ville melde sig til. For en del virksomheder venter til de kommer hjem fra ferie med at tilmelde sig, så der er travlt de sidste to uger op til løbet”, fortæller Jesper Sørensen fra Jyske Bank.
Han fortæller også, at man som noget nyt i år havde opstillet en pølsevogn, til de sultne tilskuere. Noget der blev efterspurgt sidste år.
“Så kunne man købe en pølse til ti kroner og også gerne give mere, hvis man havde lyst. For overskuddet går til Hospitalsklovnen. Og det var der mange, der gjorde”, fortæller han.
Således kunne man donere godt 2.400 kroner til Hospitalsklovnen fra pølsesalget.
Julemærkehjemmet i Hobro blev den største modtager af donationerne fra løbet. Her kunne arrangørerne give 45.000 kroner til de udsatte børn, men også Produktionshøjskolens musiklinje fik penge. 5.000 kroner har de fået, for at levere til underholdningen på selve løbsaftenen til glæde for de fremmødte.
Det blev Randers Freja der over hele linjen løb med sejren i de tre discipliner. Marcus Randers Freja Thriatlon vandt i mix, Randers Freja Atletik Old Boys vandt i herrerækken og også Randers Freja kvinder vandt i damerækken.
I alt var der tilmeldt 72 hold til stafetten – 45 deltagere valgte at gå ruten på de fem x tre kilometer.
Randers Cityforening, Advokat Dahl, Jyske Bank og Randers Sport er sponsorer på løbet.