19-årige Jacob Fryd fra BK Thor er fortsat ubesejret som bokser.

Otte kampe er alle vundet, og i fire tilfælde er kampen blevet stoppet før tid til Fryds fordel. Han har indtil nu gjort rent bord i denne sæson: jysk og dansk begyndermester og vinder af både Hancock og Vestjysk Box Cup, der er to internationale stævner.

Han kunne også have vundet det jyske begyndermesterskab i eliteklassen. Efter afbud fra de andre tilmeldte var der dog kun Jacob Fryd i klassen, og arrangørerne var også klar til at udråbe ham som jysk mester med guldmedalje og det hele, men:

»Vi sagde nej tak,« fortæller træner Kenneth Jensen og fortsætter:

»Der er ikke noget ved at vinde et mesterskab uden kamp.«

Boksestævne fredag

Du kan opleve Jacob Fryd i aktion fredag aften på Nørrevangsskolen, når BK Thor holder boksestævne med 12-14 kampe. Ved avisens deadline er der allerede arrangeret 12 kampe for lokale Randers-boksere.

»Men jeg matcher sikkert et par kampe, da mange lige nu er syge, og det vil være underligt, hvis vi slipper helt for afbud,« siger træner og matchmaker i BK Thor, Kenneth Jensen.

Følgende Randers-boksere skal i ringen:

Fra BK Thor: Rune Blaabjeg, Anniks Heramb, Jacob Fryd, Casper Jensen, Oliver Thinggaard, Waldemar Winther, Has Kulea og Jowid Romstami. Fra Randers BM: Sebastian Larsen, Mir Basic, Anders Thorsager og Marcus Østergaard,