Heimstaden Danmark har købt 39 rækkehuse i Assentoft og 11 i Spentrup.

»Vi ser Randers Kommune som en del af fremtidens vækstområder og ønsker derfor at konsolidere vores tilstedeværelse i det østjyske,« fortæller Frederik Stentoft Berling, der er Head of Corporate Communications and Public Affairs, Danmark for det store boligejendomsselskab Heimstaden Danmark.

Hans firma har netop købt 50 rækkehuse i Spentrup og Assentoft af Jacob Larsen og Claus Meldgaard, der begge er lokale ejendomsudviklere i området.

Dermed har 50 randrusianske familier fra 31. januar fået et nyt nummer at ringe til, hvis vandhanen skal skiftes.

Hvor meget det har kostet, vil Frederik Stentoft Berling ikke ud med:

»Vi kommenterer ikke på pris,« lyder det.

Største udlejer

Heimstaden Danmark har i forvejen 583 boliger i Randers Kommune og med i alt 20.000 udlejningsboliger på landsplan, er Heimstaden landets største private udlejer.

De nye lejeboliger er rækkehuse på mellem 114 og 134 kvadratmeter, som er opført mellem 2012 og 2021. 11 af de nye boliger ligger på Bisagervej i Spentrup, mens de resterende 39 fordeler sig i Assentoft med henholdsvis 21 på Drastrupgårdvej og 18 i Langdalen.

Ifølge Heimstaden henvender de nyetablerede rækkehuse sig til nyetablerede familier eller ægtepar, hvor børnene er fløjet fra reden.

»Med rækkehusene i Assentoft og Spentrup kan vi i Heimstaden Danmark tilbyde endnu flere muligheder i det østjyske. Vi byder beboerne et stort velkommen til Heimstaden og vores unikke service. Området omkring Randers er i vækst og med disse attraktive rækkehuse ser vi frem til at bidrage til lokalområdet og det gode naboskab,« siger Michael Byrgesen Hansen, administrerende direktør i Heimstaden Danmark i en pressemeddelelse.