Og mangler man angribere med M – så hent Marcus
 
 
Den 25-årige tysk-fødte angriber Marvin Pourié er kommet til Randers FC for at spille og score.
I sidste uge fik han chancen og spilletid, da Randers FC mødte Lystrup fra Danmarksserien, der burde være og var en overkommelig modstander, men tre kasser er tre kasser, og tre mål var, hvad Marvin fik ud af kampen.
Så han er måske for alvor inde i billedet til en plads i startopstillingen, når Randers FC fredag aften på hjemmebane møder Lyngby, der med David Nielsen som træner er kommet godt fra start med otte point og i spillertruppen bl.a. har to tidligere Randers FC-spillere – Jeppe Brandrup og Lasse Riise.
Randers FC-træner Olafur Kristjansson har angribere nok – hvis ellers Mayron George er blevet klar.
Så har man fire gange M at tage af – med henvisning til angribere med fornavne med M. Desuden også Marko Mitrovic og Mikael Ishak. Og læg dertil Viktor Lundberg, og hvis man mangler folk endnu én med M – den blot 17-årige angriber Marcus  Mølvadgaard.
Og for at gøre M-bogstavspillet færdigt. Hvad med Mandla Masango? Hans situation må vi snart have afklaret.
Hvordan Olafur blander sine kort, kan man ved selvsyn konstatere fredag aften 18.00, og der er virkelig grund til at komme til bold.
Randers FC spiller p.t. ikke det mest besnærende og underholdende fodbold, men der bliver fightet for sagen, og det har givet point. Hele 14 af slagsen efter fire sejre, to gange uafgjort og blot et enkelt nederlag. Og tænk lige på, at Viktor Lundberg med scoring i stedet for at misbruge straffespark ude mod FC Nordsjælland kunne have sikret tre point i stedet for blot et enkelt. Sejr i Farum havde sendt Randers FC op på førstepladsen i ligaen…
Med sejr over Lyngby fredag og gevinst i næste runde næste fredag i Esbjerg, er der lagt op til fest og lir i gaden, når FC København, hvor Pourié tidligere har været på kontrakt, kommer til Randers onsdag 21. september. Det er sikkert en kamp, han ser frem til og med stor lyst til at score og vinde.
Indtil nu er han noteret for 23 mål i 55 ligakampe. I sæson 2012-2013 scorede han 14 mål i 29 kampe for Silkeborg, inden han i juli 2013 efter en batalje på klubbens træningslejr i Vildbjerg blev solgt til FC København, der i januar 2014 lejede ham ud til den belgiske klub Zulte Waregem. Efter opholdet i Belgien vendte han tilbage til FCK, men blev så udlejet til SønderjyskE i sæson 2014-2015. Efter den sæson vendte han tilbage til FCK, der dog kort efter lejede ham ud til FC Ufa i Rusland. Efter udløbet af lejeaftalen i sommeren 2016 blev kontrakten med FCK ophævet, og nu er Marvin så i Randers FC.