Planlægningen af Stafet For Livet 2017 er allerede godt i gang. Hvis man har lyst til at gøre noget aktivt i kampen mod kræft ved at være frivillig til Stafet For Livet, er der nu muligheden for at høre mere om de forskellige opgaver
 
Det næste informationsmøde om Stafet For Livet holdes tirsdag 15. november. Alle interesserede er velkomne til at komme og høre mere om at være frivillig og gør en forskel.
Så hvis man kunne tænke sig at være med til at skabe håb og støtte for folk, der er berørt af kræft
Så har man mulighed for at melde sig som frivillig hos Stafet For Livet Randers.
Her kan man hør om de mange muligheder som frivillig på Stafetten.
Der vil være en kort introduktion til Stafet For Livet og arbejdet med Stafetten her i Randers samt rig mulighed for at snakke med de andre frivillige.
“Vi håber, at endnu flere frivillige vil være med til at give en hånd med planlægningen. Stafet For Livet har været afholdt i Randers på Tronholmen i ni år. Hvert år arbejder en gruppe frivillige med planlægningen af stafetten”, fortæller Preben Rosenqvist.
Med omkring 75.000 involverede alene i Danmark er Stafet for Livet Kræftens Bekæmpelses største frivillig-aktivitet. Stafet for Livet startede i 2006, og i år arrangerede hele 58 byer en stafet.
2015 deltog over fire millioner personer i Stafet For Livet i mere end 24 lande. Der samles ca. 400 millioner dollars sammen om året på verdensplan til kampen mod kræft.  
Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft
“Der er brug for flere gode kræfter, der vil hjælpe med planlægningen af Stafet For Livet.  Vi håber derfor at se mange til informationsmøde 15. november kl. 19:00”, siger Preben Rosenqvist.