Det er det gratis aktivitetstilbud ’Naturliv for børnefamilier’ der inviterer til Troldegys på Nordre Fælled lørdag 11. november

Der er mulighed for at deltage i en gå/løbe-trolde-tur med historiefortælling undervejs. Fortælle-Keld guider rundt i terrænet, som er let tilgængeligt. Historien er egnet for alle fra 5 år og op til 200 år. Ruten er på små to kilometer.

På udvalgte stop på ruten er der ting, som man kan finde. Tingene kan senere, når turen er slut, sættes sammen til en troldefigur, som man kan tage med hjem. Der afsluttes med pandekager og troldedrik over bål samt en sjov fællessang lavet specielt til dette arrangement.

Aktiviteter foregår kl. 11-14 i området ved naturlegepladsen BiStaden på Nordre Fælled ved Garnisonsvej. Troldeturen starter kl. 11.30.

Det er Natur og Ungdom og Ungdommens Røde Kors, der er initiativtager til kampagnen ’Naturliv for Børnefamilier’.

Man finder naturlegepladsen ved at følge stien ved busstoppestedet ved Garnisonsvej 36. Der er ingen tilmelding.