I Randers Kommune er der det seneste år blevet delt 2937 p-bøder ud. Til sammenligning er der i Aarhus givet næsten 50.000. Og antallet af p-bøder er helt passende i Randers, mener Frank Nørgaard, der er formand for Miljø- og teknikudvalget i Randers.
“Vi har et meget fornuftigt forhold til, hvor mange p-bøder, der bliver skrevet ud. Man skal ikke bare skrive p-bøder ud for at skrive p-bøder ud. Man skal skrive p-bøder ud, hvis man har parkeret ulovligt, og jeg tror, at man i Aarhus har nogle større udfordringer i forhold til p-pladser, end vi har i Randers. Jeg tror ikke, vi går glip af nogle penge,” siger han.
Frank Nørgaard mener, at også priserne for parkering i Randers er rimelige sammenlignet med Aarhus, og at indtægterne fra parkering skal bruges til at vedligeholde og etablere nye parkeringsarealer.