Pludselig har Venstre og Dansk Folkeparti fundet 40 mio. kroner til idræt og sundhed. Hvor står de ”ansvarlige” partiers pengetræ, spørger jeg. Hvis ikke pengetræet findes, så bliver det med garanti velfærden der må betale regningen; hvis Venstre og Dansk Folkeparti får magt som de har agt.

V-borgmester Omann taler i øvrigt usandt omkring Radikale Venstres skatteforhøjelse i et læserbrev søndag. Omann overdriver med 80. mio. kroner. Det er ikke i orden… ærgerligt at sådan en takt og tone bruges i valgkampens afslutning. Den interesserede borger kan læse radikales budgetudspil og finansiering på vores lokale hjemmeside.

Radikale Venstre i Randers Kommune går til valg på: åbenhed, ærlighed, nærhed og ordentlighed. Ydermere at der simpelthen må skaffes flere penge til velfærd!! Vi der sidder i kommunens maskinrum ved, at det er der brug for… kald det ærlig tale.
Skatten kan altid nedsættes igen, når aktuelle alvorlige velfærdudfordringer er løst…

 

Mogens Nyholm
Borgmesterkandidat
Radikale Venstre