Der er julejazz torsdag 28. december kl. 20.00 på Underværket

Her optræder det sprællevende All Time Jazzband.  All Time Jazz Band leverer jazz med humor og masser af sang. Der sker noget, når All Time Jazz Band går på scenen. Udgangspunktet er den levende New Orleans Jazz, som den blev spillet og stadig spilles i jazzens hjemby. Men All Time Jazz Band har et uhyggeligt stort repertoire og tager, uden at ryste på hånden, afstikkere til swing, blues, rock og rul og evergreens. Alt leveres med professionalisme, sikkerhed, stilfornemmelse, humor og musikalitet i et mix til stort set enhver lejlighed – og med en utrolig mangel på selvhøjtidelighed.

All Time Jazz Band er på forbløffende kort tid blevet etableret som fast tilbagevendende indslag i diverse jazzklubber, spillesteder og festivaler og høres også i sammenhænge, som ligger uden for de sædvanlige jazzspillesteder. Blæserne i bandet har spillet sammen i årtier og vover sig ud i både improvisation og swingende bigband rifts på baggrund af en sej, tæt sammenspillet rytmegruppe. Det er ret specielt, at alle bandets medlemmer er vokalister og synger enten solo eller kor i flerstemmige arrangementer. Bandet har altid et par nye overraskelser med på repertoirelisten. Blandt andet har All Time Jazz Band reddet en del stort set ukendte gamle jazznumre op fra den store glemmekiste – musik, der ved tilfældighedernes spil er gledet ud af det traditionelle repertoire, men som fortjener et nyt liv.

Musikerne i All Time Jazz Band er Ole Rosendal: Kapelmester og trompetist kendt fra mange musikalske sammenhænge, blandt andet som solotrompetist og gæstesolist i diverse jazz bands. Mangeårigt medlem af Lake City Jazzband. Morten Tværmose Andersen: Bassist med fornemmelse for sang, rytmisk drive og stor varm lyd i bassen. Var med til at starte det legendariske Lake City Jazzband. Erik Schreiber: Saxofonist og klarinettist. Spillede saxofon i Max Five fra orkestrets start til det blev lukket Var med fra starten af All Time Jazz Band. Jan Gruwier Larsen: Banjospiller og guitarist, der startede sin professionelle karriere i kredsen omkring det Københavnske musikværtshus ”Imikroskopet” i 1970. Og Jørgen ”Mulle” Mulbjerg: Trommeslager. Startede sin musikalske opdragelse som messingblæser og trommeslager i FDF og spillede fra drengeårene i mange forskellige pop, beat og danseorkestre. Aftjente sin værnepligt som basunist i Søværnets Tambourkorps, hvor roden til jazzspilleriet blev lagt.

Billetter kan købes ved indgangen. Studerende har gratis adgang.