Østjyllands Politi efterlyser en ældre kvinde i bil, der muligvis var vidne til episoden 16. januar, hvor en mand forsøgte at røve flere personer på p-pladsen ved ABC-Lavpris

 

Kvinden sad med nedrullet vindue og talte kortvarigt med gerningsmanden. Herefter rullede hun hastigt sideruden op og kørte fra stedet. Det er de øvrige vidner på stedet, som har gjort politiet opmærksom på, at kvinden var vidne til episoden og muligvis også var udsat for forsøg på røveri. Østjyllands Politi vil derfor gerne i kontakt med kvinden for at afklare sagen nærmere.

Episoden startede kl. 14.22, da gerningsmanden kom ind i butikken ABC-Lavpris på Hobrovej.

Her forlangte han at få ekstra penge for sin flaskebon. Ifølge vidneudsagn blev gerningsmanden sur og fortalte, at han havde et våben, og at ekspedienten skulle åbne kassen. Det gjorde hun dog ikke, og manden gik til sidst ud af butikken.

Herefter forsøgte han at røve flere personer på p-pladsen.

En 37-årig mand blev sigtet for røveriforsøgene. Han blev fremstillet i grundlovsforhør 17. januar og blev varetægtsfængslet i fire uger.