I pinsen er Randers vært for 16 kinesere fra rejsebranchen. De kommer på besøg for at se, hvad byen har at tilbyde. Målet er, at Randers inden for en periode på ca. tre år skal modtage op mod 2.000 kinesiske gæstenætter om året. Det skal disse rejseagenter hjælpe os med, og derfor er det vigtigt, at de selv har set og oplevet, hvad vi kan

 

Besøget er kommet i stand i et samarbejde mellem Beiou365 ved Casper Tollerud i Shanghai, Finnair og Billund Lufthavn, samt ved en fantastisk gæstfrihed hos værterne bag de 18 programpunkter, som besøget indeholder i Randers.

Borgmester Torben Hansen starter besøgsprogrammet med at byde velkommen i Det Gamle Rådhus. Derefter går det slag i slag med bl.a. byvandring, et traditionelt dansk “Coffee Table”, besøg på Gaia Museum Outsider Art, Randers Regnskov, Fladbro Kro, Beerwalk, Randers FC, Hotel Randers, Motel X, Cold Hand Winery, Galleri Grevelsgaard, en sejltur med M/S Lillebjørn og afsluttende med en vandretur langs Gudenåen i Vorup Enge og DanmarksParken mandag morgen.

“Kina er langt væk og et kæmpe marked, men vi tror på, at med det samarbejde vi har etableret med Beiou365, hvor vi kan matche vores produkter med konkrete og veldefinerede målgrupper, kan vi tiltrække turister helt fra Kina. Vi går efter de kinesere, der rent faktisk gerne vil opleve vores kultur, vil have autentiske oplevelser og som giver sig tid”, siger turistchef i Randers, Anne-Mette Knattrup.

“Dette besøg er kun ét initiativ i rækken af mange andre indsatser vi skal gøre, for at det lykkes”, fortsætter hun.

“Det helt unikke er, at vi har salgsleddet på plads ved vores samarbejde med Beiou365, som har base i både Shanghai og Xi’an. Og endelig har vi jo allerede haft nogle grupper, der har været glade og tilfredse for opholdet i Randers”.