Forventningerne var store til dagens visning af Far Til Fire i Solen hos Nordisk Film Biograf i Randers. Før filmen kunne man nemlig møde skuespillerne Elton Rokahaim Møller, Magnus Hassing Hellemann, Laura Lavigne Bie-Olsen og Naja Münster

Over 400 mennesker var mødt op, og der var ingen tvivl om at de to yngste skuespillere også var de mest populære.

Elton, som spiller Lille Per i filmen, havde sin mor sangerinden Szhirley med:

”Det er ret sjovt, når nu det plejer at være mig, som er den kendte, og nu er jeg helt ukendt blandt det unge publikum,” griner Szhirley.

8-årige Naja Münster, som spiller Olivia i filmen, havde også sin mor med. Mor Hanne havde travlt med at filme – muligvis til Najas YouTube kanal. Naja er nemlig en af Danmarks største YouTubere med 177.000 følgere, og nu har hun så også fået en rolle som Olivia i den nye Far til Fire film. Mor Hanne synes, det har været sjovt at være med på tur rundt: ”Børnene hygger sig rigtig meget sammen, specielt når vi lander på hotellet, så kan man virkelig mærke deres sammenhold,” fortæller hun.

Rigtig mange af de fremmødte børn var uden tvivl mødt op for at hilse på Naja, og både hun og de andre barneskuespillere tog det hele ganske upåvirket. Der blev skrevet autografer, og alle fik mulighed for selfies med deres idoler.

De unge skuespillere startede om morgenen i Hjørring, herefter gik turen til Aalborg for til sidst at ende i Randers. Alle steder, film-børnene har besøgt, har der været massivt fremmøde af unge fans, og de næste dage turnerer de videre til biograferne på Sjælland,

Kl. 13 blev der budt velkommen til dagens forestilling, hvor man i dagens anledning havde taget to sale i brug.

Filmen var underholdende – der blev grinet rigtig meget, og begejstringen blandt det unge publikum var ikke til at tage fejl af.

Der blev skrevet autografer og taget billeder inden filmen gik i gang.