Fredag 3. august åbner Bilka dørene for et nyt  kæmpestort hypermarked i Randers Storcenter. Alle 58 butikker er med i festen og holder åbent og der indsættes gratis busser fra centrum

 

Bilka slår dørene op 3. august kl. 6, og alle kunder er inviteret med til den officielle åbning, som starter allerede kl. 05.00 med gratis kaffe og rundstykker udenfor centret ved grøn indgang.

Kl. 05.45 vil Karin Salling sammen med Randers´ borgmester Torben Hansen holde officielle taler og klippe den røde snor.

Er man ikke blandt de morgenfriske, holder Bilka åbent fra 6-24 alle dage, så der er masser af tid til at få glæde af de mange events og tilbud.

Hele weekenden vil der være events og konkurrencer for hele familien, og blandt andet vil vinderen af det danske Melodigrandprix Jonas Rasmussen optræde på åbningsdagen kl. 11.00 på centertorvet.

 

Shuttlebus og ekstra parkering

Bilkas åbning og fødselsdagsfest vil trække mange mennesker til, så derfor har er der lavet ekstra parkeringsplader (fredag, lørdag og søndag) over for Randers Storcenter, og herudover der er sat gratis shuttlebus ind, mellem  Randers midtby og centret alle tre dage fra kl. 6-24.

Centret sender live via Radio ABC denne morgen, så her kan man også følge med i begivenhederne.

 

Randers Storcenter udvider åbningstiderne

Randers Storcenters butikker byder Bilka velkommen med åbningsfest med masser af tilbud og ekstra åbent fredag, lørdag og søndag 3.-4.-5. august fra kl. 10-20.

Til åbningsfesten vil der alle tre dage være forskellige events og konkurrencer for hele familien.

Restauranterne holder åbent til kl. 21, så kunderne også kan nå at få aftenhyggen med.

 

Nye permanente åbningstider

Det betyder at fra 6. august vil de 58 specialbutikker fremadrettet holde åbent fra kl. 10-19 på hverdage – og udvider weekenden til kl. 10-18.

Restauranterne holder åbent helt til kl. 21 – alle ugens dage, så kunderne får mere tid til hygge sig – også om aftenen.