Efter en lang byggeperiode med masser af sol, regn, frost og sne nærmer stort anlægsprojekt i det nordlige Randers sig sin afslutning og indvielse

 
Der er lagt fin rød asfalt på den 700 meter lange sti. Der er skabt bakker, grillpladser og mødesteder med mulighed for mange spændende aktiviteter. Og nu – efter et års byggeri – nærmer arbejdet med at anlægge nye sammenhængende fællesarealer i boligområdet omkring Glarbjergvej sig endelig sin afslutning.

Derfor inviterer boligforeningerne Møllevænget & Storgaarden, Randers Boligforening af 1940, A/B Gudenå og deres 11 boligafdelinger til festlig indvielse af det nye fritidsområde. Festlighederne løber af stablen lørdag 25. august klokken 14-17 med start ved det store nye mødested på Falkevej.

Der vil fra klokken 14 være åbning og taler ved borgmester Torben Hansen, Jan Guldmann, formand for RandersBolig og Kenneth T. Hansen, direktør i RandersBolig. Fra klokken 14.30 er der aktiviteter på de forskellige mødesteder i hele boligområdet som for eksempel skattejagt, ansigtsmaling, BMX-cykelkørsel og meget mere. Der vil være mulighed for at få en kop kaffe og et stykke kage, og der bliver blandet rigeligt med saft til børnene, lover arrangørerne.

 
Navnet bliver »Falken«
Navnet på det store nye mødeområde ved Hadsundvej og Falkevej bliver »Falken«. Det har projektets styregruppe besluttet efter indstilling fra gruppens PR-udvalg. Navnet er udvalgt efter længere tids overvejelser, hvor forskellige navne var i spil.

“Vi valgte Falken, fordi det ligger godt i munden og passer godt med Falkevej, der fører lige til stedet,” siger Gerda Damhus fra PR-udvalget.
Navnet vil muligvis på en eller anden måde blive synligt på mødeområdets bakke – enten som et ikon eller i form af bogstaver. 

 

Demokratisk projekt
Infrastrukturprojektet er beboernes eget projekt. De har selv gennem de seneste år været med til at udarbejde helhedsplanen for fællesarealerne med nye lamper, bænke, belægning, stier og pladser omkring boligblokkene. Projektet er derefter demokratisk vedtaget af beboerne i boligområdet. Faktisk er det første gang, at tre boligforeninger og 11 boligafdelinger har fået finansiering fra Landsbyggefonden i et tæt samarbejde om et bygge- og anlægsprojekt af denne størrelse.