Der var fredag 14. december rejsegilde på det meget omstridte byggeri Hal 4. Optimismen og glæden er stor, men byggeriet bliver ikke færdig til estimeret tid i september 2019

 

Mange politikere, håndværkere og interessenter var fredag mødt op til de obligatoriske røde pølser med tilhørende tale, da der var rejsegilde på Hal 4.

Taler var bestyrelsesformand for Arena Randers, Torben Boldsen. Han sagde blandt andey, at han ikke mener, at hallen vil stå færdig til tiden.
“Hvor længe der bliver forsinket kan jeg ikke sige noget om, men jeg kan bare se, at de ikke når det”, sagde han.

Hans tale var fyldt med rosende ord til de implicerede parter i byggeriet, og han er stolt over at Randers nu igen får lokaliteter til større events.

“Vi kan jo ikke længere, som det er nu, tilbyde at holde messer her i byen. Vores tilladelse udløber nu og brandmyndighederne vil ikke give flere. Men med den nye hal kommer vi igen på landskortet over messebyer. Og så er jeg stolt af, at vi kan tilbyde store konkurrencer indenfor sport. Vi kan levere seks håndboldbaner i hele komplekset og tilbyde at afholde store indendørs fodboldstævner. Vi får i alt 17.500 kvadratmeter til store begivenheder og en lounge til 550 spisende gæster”, sagde han i talen.

Hans håb er også, at Arena Randers igen vil kunne tilbyde koncerter.

“Hvis man går en tur i kældergangen under Arena Randers, er det som at gå en tur gennem memory Lane. Her kan man se alle de begivenheder, der har været siden hallen blev bygget i 1972. Blandt andet James Last og Svenna og Lotta, ja hvem husker ikke dem. Der er nok en del ægtefolk, der har mødt hinanden herude”, sagde Torben Boldsen.

Byggeriet er dog også stødt på en række komplikationer.

“Det er ikke sådan lige at bygge noget nyt sammen med den eksisterende hal, men de udfordringer vi er stødt på er blevet løst, og vi er godt på vej, men selvom byggeriet skrider frem, når vi det ikke til tiden”, sagde han.