E-sport er en seriøs sport og Tradium er med helt fremme, når det gælder om at udvikle fremtidens talenter

Tradium har stor succes med deres E-sportslinje. Det kiggede de to lokale folketingsmedlemmer Michael Aastrup Jensen (V) og Malte Larsen (S) nærmere på under et besøg onsdag eftermiddag. Begge politikere er enige om at det er vigtigt at satse på E-sport, da det er en sportsgren som er i voldsom vækst over hele verden.
“Der er slet ingen tvivl om at E-sport er en rigtig sport, og at det gælder om at være seriøs og i topform, hvis man vil være med i eliten, ligesom i alle andre sportsgrene. Det arbejder Tradium meget seriøst med, og derfor er jeg sikker på, at de kan tiltrække mange af de unge som bruger meget tid og energi på at dyrke E-sport”, siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).
E-sport er på ingen måde ukendt for den lokale socialdemokratiske medlem af folketinget, Malte Larsen har nemlig selv to drenge som er meget optaget af E-sport:
“De to af mine drenge, der nu er på efterskole, satser på en uddannelse på Tradium, bl.a. På grund af mulighederne for at dyrke E-sport, i et udviklende miljø”.
Malte Larsen, MF (V) er ligeledes overbevist om at E-sportslinjen er med til at tiltrække flere elever: ” Det er med til at give en større bredde i uddannelserne, det bliver simpelthen attraktivt for flere.”
De to politikere prøvede også selv kræfter med Counter Strike, og oplevede at det bestemt ikke er nogen afslappende disciplin at dyrke i E-sport, da de dystede mod en gruppe af eleverne på E-sportslinjen.
“Man får jo virkeligt sved på panden og ærligt talt opdagede jeg nærmest ikke var der skete før jeg var ramt. Man skal i den grad være i topform for at kunne følge med” – siger Michael Aastrup Jensen, MF (V) Malte Larsen tilføjer:
“Det er positivt at opleve, hvor professionelt Tradium arbejder med E-sport. Det tror jeg belønner sig og lur mig om vi ikke fremover kommer til at opleve nye danske E-sportsstjerner med rødder i Randers og Tradium”.