40 børn klædt ud pirater eller prinsesser brugte søndag eftermiddag i Doktorparken sammen med deres familie til fordel for Børns Vilkår

 

Med inspiration fra Randers Kommunes” bevæg dig for livet” og i samarbejde med lederen for Børnehuset Viborgvej, Pia Johansen, arrangerede børnehusets forældreråd et velgørenhedsløb, hvor hver runde gået, løbet, cyklet eller på skuldrene af sin far kunne sponsoreres og dermed give et bidrag til indsamlingen.

Temaet i år var prinsesser og pirater, og der blev svedt til den store guldmedalje i den time, rundeløbet varede for at få så mange runder som muligt. Efter løbet var der salg af kaffe og kage samt lodtrækning af sponsorgaver fra Andelskassen, Fri Bikeshop, Børneloppen og CIHA.

Løbet sluttede med en fest, og både børn samt voksne fik brugt den sidste energi til børnedisko, hvor dj’en i mikrofonen stolt kunne fortælle, at de deltagende havde samlet cirka 10.000 kroner ind til et godt formål.

Forældrerådet og Børnehuset Viborgvej håber på at kunne gentage succesen næste år.