Igen i år byder Jazz & Folk Teltet på musikalske oplevelser alle med gratis adgang, godt bakket op af Randers Musikfonds mange sponsorer og Randers Festuge samt masser af frivillige

 

Efter en fantastisk start med blandt andet Michelle Birkballe, Rock Nalle, Anders Blichfeldt, Thomas Eje og mange flere er der også kræset for øregangene de sidste dage af Festugen.

Aftenprogrammet de sidste seks dage byder traditionen tro mandag aften på FiFi Dong, der spiller Gasolin-musik, tirsdag aften er det irsk aften med Tradish, onsdag Bayous og deres livsbekræftende zydeco- og cajunmusik fra det sydlige USA og Mexico og jazz med Bourbon Street Jazzband torsdag aften.

Fredag aften lægger ud med Esben Just, der også flere gange har væltet teltet med sit blues-sole-piano show, hvorefter Hawkeye and Hoe tager over med guitarer, fiddle, banjo og stikbas og deres herlige irsk-inspirerede country/bluegrass-musik, der har begejstret på mange festivaller og scener rundt i Nordeuropa.

Afslutningen på årets Jazz & Folk Telt lørdag aften står hhv. lokale Nellie og Møller for med godt og gedigen blues og så lukker Rio Grande teltet. Rio Grande er et seksmandsorkester, der spiller egne sange og udvalgte covers.  De elsker at optræde live, skabe stemning og feste med publikum. Deres musik er inspireret af støvet americana, country/western, rock og folk, så der bliver gang i den.

 

Eftermiddage

Men man behøver ikke vente på aften for at høre god musik i Jazz & Folk Teltet – der er også musik hver eftermiddag.

Hot og Pjalten spiller mandag og onsdag eftermiddag, Peter Vildmand kommer tirsdag eftermiddag og torsdag lige over middag er der John Mogensen Live Duo efterfulgt af Peter Vildmand, fredag eftermiddag byder på norske Jernbanens Musikkorps, Stavanger og jazz og boogie med Creole Catz og lørdag formiddag/eftermiddag står på Sven Foged Trio samt Little People, som er musikere fra Randers Statsskole.

 

Der er mulighed for at sikre sig en siddeplads i teltet onsdag og torsdag aften og torsdag middag, hvis man tilmelder sig “Spis før musikken”; madbilletterne skal bestilles og betales senest tirsdag aften i pølsevognen ved teltet.

Det samlede program med nøjagtige tider kan ses på Randers Musikfonds hjemmeside www.randers-musikfond.dk eller i festugens program.