Byudviklingsprojektet “Byen til Vandet” i Randers udløste torsdag aften en pris til arkitektfirmaet C.F. Møller, da arkitektfirmaets forslag til klimatilpasning i Randers blev hædret med årets klimapris ved Building Awards 2019 på The Plant i København.

3XN var også blandt de tre finalister for Lemvig Klimalaboratorium, mens Orbicon (som er sammen med C.F. Møller om Storkeengsprojektet i Randers) var i finalen for KlimaByen i Middelfart.

Building Awards Klimaprisen gives til en virksomhed, som på nye, spændende eller innovative måder eller med helt ny konsekvens er med til at sikre Danmark mod begyndende og fremtidige klimaforandringer.

Målet med Klimabåndet er at skabe én blå-grøn forbindelse gennem Randers by, som beskytter byen mod alvorlige oversvømmelser i fremtiden samtidig med, at den bringer naturen endnu tættere på.