Det går godt for salget af kommunale byggegrunde i Randers Kommune. I Romalt er 32 byggegrunde netop blevet solgt på rekordhurtige 4,5 måneder, og det samlede salg er steget voldsomt de seneste år. I 2018 solgte Randers Kommune 80 byggegrunde heraf et byggefelt til 6-8 boliger. I 2019 blev der solgt 86 byggegrunde hvoraf otte byggefelter er til hver især 6-8 boliger. Sammenlignet med 2015 er salget mere end tredoblet.

En af forklaringerne er en generel tendens, hvor unge børnefamilier flytter fra storbyerne for at få plads og friere økonomiske rammer til at udfolde familielivet.

“Jeg er rigtig glad for at se, hvilken vej udviklingen går. Randers er en rigtig attraktiv by at flytte til. Vi har en fantastisk beliggenhed med natur helt ind til midtbyen, som består af hyggelige gader fra middelalderen. Desuden har vi et erhvervs- og kulturliv, som byder på mange muligheder. Og priserne er fornuftige. Her er kvalitet for pengene. I Randers og de omkringliggende byer har vi netop det, mange leder efter, og det er folk ved at få øjnene op for,” fortæller Borgmester Torben Hansen i en pressemeddelelse.